❤❤❤


Popcornin tuoksuisia tassuja ja pentutuhinaa toivottavasti luvassa 2023 <3 Lisäinfoa tulossa. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää jos olet kiinnostunut meidän tiimin pennusta :)

Sivuja on päivitetty viimeksi melkein vuosi sitten joten niskasta kiinni ja työ alkakoon. Aktiivinen päivittäminen on keskittynyt pääsääntöisesti instagramin ja facebookin puolelle.

Belle 

17.08.2021

Muutama viikko sitten suomeen saapui pikkuinen Belle-tyttö, Venäjältä Samaa Citystä. Neito on vilkas ja kiltti. Belle muuttaa ihanaan sijoituskotiin Jyväskylään ja toivottavasti nähdään häntä eri tapahtumissa ja näyttelyissä ❤

Hello world! ❣ Here we are! d. 17.4.2021 Wanda x Bosse babies😍😍
6 boys & 1 girl 🤭🥰
..
Ultrassa havaittu pieni pentue olikin hiukan isompi, niinkuin jo röntgen kertoi. Täällä voidaan väsyneesti, mutta hyvin!
Wanda hoiti synnytyksen hienosti ja hoivaa pentuja innolla👍
Pennut syntyivät tälläkertaa Savitaipaleella. Kiitos valvojaiskaverit Sanna,...

Alaskanmalamuutti pentue 2021: Wanda on ultrattu 15.3. ja odotettavissa on pentutuhinaa huhtikuun puolenvälin tienoille. Ihanaa! Lue lisää pentuesivuilta :)

JÄMI MD 2020

10.12.2020

Kirjoittelemme lisää tästä kisasta vielä, mutta olipahan mahtava kisa! Neljästä kierroksesta suoritettiin kolme ja siltikin olo oli kuin voittajalla, niin itsensä ja koirien haastamista oli kisa täynnä.

Pentujoukko on siirtynyt ympäri Suomea uusiin koteihin, saatiin taitava valokuvaaja Roosa Tanhuanpää ikuistamaan upeita kuvia pienistä!
Kaikki ovat kotituneet hyvin ja kuulumisten mukaan superreippaita ja rohkeita pikku piraijoita ❤
Ainut narttu sijoitettiin puolivelipojan luokse Joensuuhun sekä yksi uros sijoitettiin myös! Ihana kuulla kuulumisia...

Alkusyksystä haaveiltiin Jämi MD-kisaan osallistumisesta, sitä varten otettiin useita useita viikonloppuja Ilamna-malamutes tiimin Annamaijan ja Eeron kanssa harjoittelun kannalta. Ennen jämiä kuitenkin päästiin pikkutiimeillä starttailemaan sprinttikisoja. Sami ajaen Winston ja Waldo kokoonpanolla sekä Hanna Mooriksella ja Wandalla. Janakkala...