Uusimmat kuulumiset

08.12.2022

Sivuja on päivitetty viimeksi melkein vuosi sitten joten niskasta kiinni ja työ alkakoon. Aktiivinen päivittäminen on keskittynyt pääsääntöisesti instagramin ja facebookin puolelle. 

Umppalumpan tiimissä on tapahtunut paljon reilussa vuodessa. Naperot ovat kasvaneet jo junnuiän ohi ja niittäneet mainetta niin Suomessa kuin ulkomailla. Päivitetään jokaisen koiran kohdalle tietoja sivuille niin pysytään taas kärryillä missä mennään. 

Viimeisin lisäys meidän tiimiin tuli Romaniasta, ihastuttava neitonen Bessie joka muutti sijoituskotiin Marjannelle Romun (UtuxValto) ja Riesan laumaan. Lue lisää Bessien omalta seinältä. 

Kisasyksy 2022 starttasi ensin Waldolla ja Winstonilla Kasarissa REK2 ja sitten jo enemmän treenattuna Virttaalle, jossa oli valtava osanotto malamuutteja DS2:ssa. Minni ja Sven esiintyivät ensimmäisen kisansa melkoisesti suoraan REK1 ja malamuuttien toiseksi nopeimmalle ajalle! Melkoinen iloinen ja vauhdikas tehokaksikko! Winston ja Waldo myös REK1 ja sija 4. 

Umppis jengiin saapui rakkaan Rulla luppakorvan poismenon jälkeen täyttämään saappaita Ruotsin maalta Stolta Ebbas kennelistä Tanskalais-Ruotsalainen pihakoira "Lavetti, Lavukka,Lavu" :D 

Nanook, Hollantiin mennyt (wandaxBosse) junnu palasi itsestään riippumattomista syistä takaisin ja nyt löysi uuden kodin Hyvinkään suunnasta. Hän on melkoinen komistus ja aivan ihana tapaus!

Vuoden 2023 aikana on ehditty kiertää näyttelyitäkin menestyksekkäästi. 

Utu kävi esittäytymässä mielettömin tuloksin Euroopan Voittajassa Tanskassa toukokuussa 2023, tuoden kotiin SEITSEMÄN uutta titteliä !! Mooris reissasi matkassa myös ja hivoitteli podium sijaa läheltä, Agria Winnerissä ollen PU2!

Sven on leiponut itselleen useita titteleitä ja usean maan junnu sekä aikusvalioita. 

Wanda kävi Liettuan reissulla heinäkuussa 2023 ja viimeisteli näyttävästi itselleen C.I.B.-tittelin !

Edessä on kisojen täyteinen syksy sekä näyttelyitä olisi tarkoitus mahduttaa mukaan myös. Kauden ensimmäiset kisat avaa Waldo ja Sven Orimattilassa lokakuussa.