Uusimmat uutiset ja sivujen päivitys alkakoon

08.12.2022

Sivuja on päivitetty viimeksi melkein vuosi sitten joten niskasta kiinni ja työ alkakoon. Aktiivinen päivittäminen on keskittynyt pääsääntöisesti instagramin ja facebookin puolelle. 

Umppalumpan tiimissä on tapahtunut paljon reilussa vuodessa. Naperot ovat kasvaneet jo junnuiän ohi ja niittäneet mainetta niin Suomessa kuin ulkomailla. Päivitetään jokaisen koiran kohdalle tietoja sivuille niin pysytään taas kärryillä missä mennään. 

Viimeisin lisäys meidän tiimiin tuli Romaniasta, ihastuttava neitonen Bessie joka muutti sijoituskotiin Marjannelle Romun (UtuxValto) ja Riesan laumaan. Lue lisää Bessien omalta seinältä. 

Kisasyksy 2022 starttasi ensin Waldolla ja Winstonilla Kasarissa REK2 ja sitten jo enemmän treenattuna Virttaalle, jossa oli valtava osanotto malamuutteja DS2:ssa. Minni ja Sven esiintyivät ensimmäisen kisansa melkoisesti suoraan REK1 ja malamuuttien toiseksi nopeimmalle ajalle! Melkoinen iloinen ja vauhdikas tehokaksikko! Winston ja Waldo myös REK1 ja sija 4. 

Umppis jengiin saapui rakkaan Rulla luppakorvan poismenon jälkeen täyttämään saappaita Ruotsin maalta Stolta Ebbas kennelistä Tanskalais-Ruotsalainen pihakoira "Lavetti, Lavukka,Lavu" :D 

Nanook, Hollantiin mennyt (wandaxBosse) junnu palasi itsestään riippumattomista syistä takaisin ja nyt etsiskelee sitä oikee kotia. Hän on melkoinen komistus ja aivan ihana tapaus!