Pentue 2021
Wanda ♡ Bosse

Hello world! ❣ Here we are! d. 17.4.2021 Wanda x Bosse babies😍😍
6 boys & 1 girl 🤭🥰
..


Ultrassa havaittu pieni pentue olikin hiukan isompi, niinkuin jo röntgen kertoi. 

Wanda hoiti synnytyksen hienosti ja hoivaa pentuja innolla👍
Pennut syntyivät tälläkertaa Savitaipaleella.

Pentueelta odotetaan rodunomaista vahvaa ja vaikuttavaa ulkomuotoa, terveyttä, avointa, itsevarmaa ja iloista luonnetta. Sekä lähtökohtaisesti intoa ja periksiantamattomuutta työskentelyyn.
Alempaa voit lukea vanhemmista lisää. Pentujen kuvia löydät alhaalta. Seuraa meitä instassa @team_umppalumpanwindbear niin näet päivittäistä pentuelämää :)


 

Wandasta pääset lukemaan lisää painamalla linkkiä.
☆BOSSE☆

Wandan tulevaksi sulhoksi valikoitui Ruotsista aivan mahtava uros :

RBPIS BJISS BJIS BISS MULTI JCH JW CH REK 1 Spotty Dot's Ilotazz Follow My Lead "Bosse"(Sire: Multi CH & W Awsome Earth Star Deus Nix "Noel"
Dam: CH Spotty Dot's Everyone's Hero "Zega")
Olemme saaneet tavata Bossen livenä Suomessa muutaman kerran, yhdessä Bossea ja Wandaa taluttaessa ennen Mikkelin sulanmaan kilpailuja asiasta jo leikillään juteltiin että tämä pari voisi olla hyvä match. ♡
Bossessa vaikutuksen teki upea luonne, itsevarma muista piittaamaton uros ja melkoisella iloisella energialla varustettuna tämä uros jäi mieleen. Kiva oli nähdä myös kisaamista ja ei kyllä ollut mitään huonoa sanottavaa. Bossella onkin työskentelytulos Suomesta. Ulkonäöstä puhumattakaan. Näyttelytulokset puhuvat jo puolestaan.
Asia jolla oli myös iso merkitys oli se, että Bossen isä on varmasti lähes kaikkien tietämä NOEL ♡ Ihailemme kovin tätä urosta. No words needed.