FI MVA EE MVA UMPPALUMPAN WINDBEAR WANDA

"WANDA" s.11.2.2019  A/A, 0/0, LTV0, Silmät terveet, PN clear, ei kanna pitkäkarvageeniä

REK1, REK2, KVK3
sulanmaan mestaruus DR4 ALMA OFF SNOW 2020

om. Sanna Järveläinen & Hanna Merisalo-Puonti, asuu sijoituksessa Savitaipaleella muun tiimin naapurissa.

Kuvankaunis Wanda asuu sijoituksessa Savitaipaleella, aivan muun lauman naapurissa huippukodissa Karoliinan luona. Wanda asustaa yhdessä monirotuisten Astan ja Aatun kanssa. Kotonaan Wanda on myös tottunut hevosiin, kissoihin ja kanoihin.

Wanda kuuluu tiiviisti arkeen myös tiimin hommissa, Wanda on päässyt starttaamaan jo useita kisoja hyvällä menestyksillä niin sprinteillä kuin sulanmaan MD-kisassa jämillä. Wanda matkustaa mukana myös leireille ja treenaamaan sekä porukalla touhutaan paljon yhdessä.  Luonteeltaan Wanda on aivan mahtava, hyvin avoin ja sosiaalinen kaikkia kohtaan kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Toivomme Wandasta kehittyvän vetäjä aina johtopaikalle saakka, tällä hetkellä Wanda tekee töitä kaikilla paikoilla, ja omaa aivan mielettömän vetomoraalin. Aineksia johtajakoiraksi tällä neidillä on runsaasti, välillä lähtötilanteissa meinaa olla sotkujen paikka kun neiti haluaisi vähän painia rinnalla juoksevan kanssa, mutta hetken spurtin jälkeen alkaa keskittymään täysillä töihin.
Wanda onkin erittäin leikkisä ja sanomme aina, että Wanda tulee taas väsyttämään pojat juoksutarhaan meille. Wanda voisi juosta kilpaa ja painia aamusta iltaan kavereidensa kanssa. Sisätiloissa Wanda rauhoittuu ja nauttii sohvan pehmeydestä.
Wanda on todella voimakas koira, joten hihnalenkkeily Wandan kanssa on hetkittäin hikistä puuhaa, kun neito veljensä tavoin, no vetäisi vaan voimiensa takaa naama sinisenä. Yksintyöskentelyssä ja raskaan kuorman vetämisessä olemme huomanneet Wandan suuren voimakkuuden sekä periksiantamattoman luonteen. Vaikean paikan tullen Wanda ei jätä leikkiä kesken, Wandan luonteessa on ripaus itsepäisyyttä isänsä Aslakin tavon, joka osoittautuu hyväksi haastavissa olosuhteissa työskennellessä. Kotioloissa itsepäisyys näyttäytyy ehkäniin, että leikkisi hippaa ennemmin kuin tulisi luokse, tai tarhaan meno pitää välillä neuvotella kun leikkejä kavereiden kanssa olisi mieluisampi jatkaa.

Wanda on myös melkoisen paljon päässyt vetämään lapsia ahkiolla ja pulkilla. Wanda on mahtava ja helppo kaveri kaikkeen toimintaan mukaan.. Veljensä Winstonin tavoin Wanda on perinyt juttelutavan, mutta ääni on heleämpi ulvonta ja miellyttävä kuunnella.