FI MVA EE MVA UMPPALUMPAN WINDBEAR WINSTON

"WINSTON"   s. 11.2.2019 (Utukka x Aslak)    A/A, 0/0, LTV0, Silmät terveet, PN clear,

REK1 x 5, REK2 x 3, KVK2 , sulanmaan mestaruus DR4 ALMA OFF SNOW 2020

Om. Hanna Merisalo-Puonti & Sami Puonti

Winston asuu Hannan ja Samin luona Savitaipaleella. Winston on osoittautunut aivan mahdottoman hienoksi nuoreksi mieheksi. Elämä on pelkkää ihanaa leikkiä ja touhua kaikkien kanssa. Varsinainen ilopilleri ja valmiina kaikkeen tekemiseen.

Vaikuttaa todella lupaavalta rekikoiran alulta, työmotivaatiota löytyy, toivottavasti johtopaikalle saakka. Isältään Aslakilta on perinyt härän voimakkuuden, oli valjaat taikka panta, vedetään voimien takaa lihakset pullistellen, joten rauhaisat kävelylenkit ovat tämän kaverin kanssa haave vain. Winston omaa mahtavan ääniskaalan molemmilta juttelevilta vanhemmiltaan perittynä, joskus se säikyttää uudet tulijat kun mylväisee keuhkojen pohjalta iloisen, mutta tärisyttävän tervetuloa ulvaisun! Tämä on Winstonin ehkä se huonoin piirre, kun  yrität lapsen nukkuessa hiipiä tarhoille, on sumutorvi valmiina :D <3

Rakastaa painia kaikkien kanssa, etenkin puoliveljensä Waldon ja täyssiskonsa Wandan joka asuu naapurissa. Saalisviettiä ei juurikaan ole, ja pysyy hyvin vapaana. Hevosetkin ovat tulleet tutuiksi. Rakastaa myös lapsia ja onkin vauhdikkaasta luonteestaan huolimatta yksi luotettavimmista malamuuteista lapsien kanssa. Viihtyy sisällä ja osaa myös rauhoittua hälinän keskellä sisätiloissa. Luotettava reissukumppani kaikkeen menoon.