C.I.B. FI MVA EE MVA LV MVA JV-15 V-22
NUURVIKIN SNOWY NUYAKUK
"UTUKKA"  REK1 REK2 KVK1

s.23.1.2015

 Utukka on harrastuskavereista mitä parhain, tekee aina pyyteettä sen mitä pystyy ja vielä vähän päälle. Välillä totinen torvensoittaja jolle ruoka on kaikki kaikessa. Ei nopein mutta meidän lauman tunnollisin ja sitkein puurtaja. Utukka on kova yksilösuorittaja ja onkin parhaimmillaan kuormanvedossa sekä taakanvedossa. Utukan matkaavoittavaa ja vaivatonta ravia on miellyttävä seurata valjakossa. Toimii valjakossa kaikilla paikoilla, johdossa toimii hyvin, on varma ohittaja eikä hätkähdä mistään. Tämä vilkas ilopilleri huolehtii aina kuskista ja jää varmasti odottamaan tai tulee tarkistamaan, jos kuski sattuisi jäämään matkasta. Ihmisille Utukka on oikea sydänkäpy, kauniiksi naiseksi hän omaa kuitenkin melkoisen möreän äänen ja ulvonnan joka malamuutteihin tottumattomia joskus epäilyttää, sillä Utukka myös käyttää ääntään runsaasti. Päästyään tutustumaan, ovat kaikki todenneet Utukan yhdeksi herttaisimmista koirista joihin ovat tutustuneet.
Muiden koirien kanssa Utulla on todella pitkä pinna ja ei helposti hermostu. Utukan kanssa onkin ihana kulkea missä vaan.
Utukka hoitaa pennut hienosti ja oikoo sitkeästi pienten naskalihampaiden käyttäytymistä loputtomalla kärsivällisyydellä ja on valmis painimaan pentujen kanssa aina vaan.♡
Utukka rakastaa näyttelyitä, joissa on myös menestynyt hienosti. Nyt veteraani-ikään päässyt rouva aloittelee veteraani kehien kiertämistä.