syksyn kisailuja

02.10.2020
Alkusyksystä haaveiltiin Jämi MD-kisaan osallistumisesta, sitä varten otettiin useita useita viikonloppuja Ilamna-malamutes tiimin Annamaijan ja Eeron kanssa harjoittelun kannalta. Ennen jämiä kuitenkin päästiin pikkutiimeillä starttailemaan sprinttikisoja. Sami ajaen Winston ja Waldo kokoonpanolla sekä Hanna Mooriksella ja Wandalla. Janakkala Cross oli ensimmäinen, todella todella lämmin keli veti koirat väsyksiin, mutta saatiin hienoa kokemusta kisatohinasta ensikertalaisille Wanda ja Winston, seuraavaksi Ylämaa Kasari REK-koe johon olikin ilmoittautunut paljon muitakin malamuuttiporukoita. Mahtavaa! Sami Winstonilla ja Waldolla REK1 ja Hanna Mooriksella ja Wandalla REK2.  Wandalla tuntui painavan vielä juoksujen jälkeinen velttous ja täysi terä puuttui menohaluista.

Yksi odotetuin kisa oli ALMAn oma Mikkelin ALMA OFF SNOW-kilpailu.
Sami starttasi neljän koiran luokassa 2x7,5km Winston, Wanda,Waldo kokoonpanolla.
Hanna Mooriksella ja lainanartulla Inna kahden koiran luokkaan. 
Täysien talkoopäivien lomassa suoritetut kisalähdöt  poikivat sellaiset tulokset kuin Umppalumpan nuoriso jengilleALMA OFF SNOW 2020 sulanmaan mestaruus, REK1 . Voi miten hienoja nuoria 😍
Hannan tilille REK3 kahden koiran luokassa. 
Upea juttu että koronasta huolimatta päästiin tarjoamaan nuorille koirille kokemuksia kisoista, vaikkakaan sprintti ei se meidän päälaji olekaan.
Tämän jälkeen katseet ALMAN syyspäiviin sekä loppuhuipennuksena odottavaan Jämi MD:hen.