SM-REK-4-18

BEARVVIS TAIRUQ TATQIBIKSUQ

"MOLLY" s.10.9.2013 om. Hanna Merisalo-Puonti & Sami Puonti


Molly on Hannan ja Samin ensimmäinen malamuutti ja kotilauman johtajanarttu. Molly on lähtöisin Pälkäneeltä, Bearvvis- kennelistä.  Luonteeltaan Molly on oikea sydäntensulattaja, arvokas,ja rauhallinen, mutta kuitenkin käyntiin päästessään oikea pelle ja vauhdikas leikittäjä. Aivan nappivalinta kasvattajalta ensimmäiseksi malamuutiksi.

Molly on toiminut monen koira-aran ihmisen apuna lempeytensä ansiosta, ja se rakastaa ihmisiä vauvasta vaariin lempeälläja rauhallisella otteella.

Valjakossa toimii johtajaparissa varmasti ja osaa hyvin suunnat. Ei sprinttikoira, letkeällä ravilla mennään vaikka maailman tappiin. Osaa olla omapäinen ja välillä lenkille lähtö ei voisi vähempää kiinnostaa vaan makailee pihalla. Valjaiden napsahtaessa kiinni lenkkiin, alkaa kuitenkin mölinä että voitaisiin startata jo. Tulee hyvin toimeen kaikkien urosten kanssa, pitää ne kuitenkin kurissa ja nuhteessa ja on juossut vieraiden narttujen kanssa samassa valjakossa ja vierekkäinkin. Tulee toimeen hyvin myös muunrotuisten kanssa, onkin juossut useita kertoja ison sammarivaljakon mukana.
Lauman poliisi, joka ei kauaa katsele kukkoilua vaan pistää muut ojennukseen. On kuitenkin rauhaa rakastava ja oikeudenmukainen. Superhyvä opettaja uusille lauman pennuille. Kotikoira Rullan hyvä kaveri.

Molly on steriloitu, koska c/d lonkkien takia Mollystä ei jalostukseen ole.